UWAGA SPOILER!
Musiałam wczoraj wyłączyć film, słuchajcie, móglby mi ktoś opisać jak film się skończył? Ostatnia scena, to pościg za Parisiątkiem i wbijanie jej noży w nogę xD Co się działo potem? Kim była ta osoba w oknie?
Aaaa i jeszcze jedno: to coś co woskowało, chociazby na początku tego chlopaka i wbijało z wielką precyzją noże w szyję, to była kobieta? Bo własnie mnie to nurtowało :P
Z góry dzięki, za wszelkie info :D
kobieta w oknie to była woskowa figurka, która była przymocowana do jakiegoś mechanizmu dzięki któremu odsłaniała firankę.
Ten ktoś kto woskował to był vincent, brat kolesia ze stacji benzynowej.
A jeśli chodzi o opisanie filmu to kurcze będzie trudno ja proponuje obejrzeć go jednak do końca bo na prawdę warto
tutaj możesz go pobrać http://chomikuj.pl/sloncet/Filmy+i+Bajki/D/Dom+woskowych+cia*c5*82
noo film naprawde byl zaje bisty. a obasada byla trafna co do Chada Michaela Murraya i Elishy Cuthbert, wogóle moj ulubiony kawalek tego filmu zaczal sie w momencie kiedy Nick (Chad) przyjechal do tego miasteczka zeby poszukac siostry. w sumie to Paris tak nie psuła frekfencji filmu bo miala wystarczająco dużo dialogów a jej śmierc tez byla niczego sobie. naprawde to jest dobry film i nie zaluje ze go obejzalam :))