PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=114866}

Dom woskowych ciał

House of Wax
2005
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71443
4,8 17 krytyków
Dom woskowych ciał
powrót do forum filmu Dom woskowych ciał

UWAGA SPOILER!
Musiałam wczoraj wyłączyć film, słuchajcie, móglby mi ktoś opisać jak film się skończył? Ostatnia scena, to pościg za Parisiątkiem i wbijanie jej noży w nogę xD Co się działo potem? Kim była ta osoba w oknie?
Aaaa i jeszcze jedno: to coś co woskowało, chociazby na początku tego chlopaka i wbijało z wielką precyzją noże w szyję, to była kobieta? Bo własnie mnie to nurtowało :P
Z góry dzięki, za wszelkie info :D

ocenił(a) film na 9
Aless

kobieta w oknie to była woskowa figurka, która była przymocowana do jakiegoś mechanizmu dzięki któremu odsłaniała firankę.
Ten ktoś kto woskował to był vincent, brat kolesia ze stacji benzynowej.
A jeśli chodzi o opisanie filmu to kurcze będzie trudno ja proponuje obejrzeć go jednak do końca bo na prawdę warto
tutaj możesz go pobrać http://chomikuj.pl/sloncet/Filmy+i+Bajki/D/Dom+woskowych+cia*c5*82

sloncet

noo film naprawde byl zaje bisty. a obasada byla trafna co do Chada Michaela Murraya i Elishy Cuthbert, wogóle moj ulubiony kawalek tego filmu zaczal sie w momencie kiedy Nick (Chad) przyjechal do tego miasteczka zeby poszukac siostry. w sumie to Paris tak nie psuła frekfencji filmu bo miala wystarczająco dużo dialogów a jej śmierc tez byla niczego sobie. naprawde to jest dobry film i nie zaluje ze go obejzalam :))

ocenił(a) film na 5
sloncet

Dzięki wielkie :)

Mi też film się podobał, ale nie mogłam obejrzeć całego ;]